Breuss-massage

Breuss-massage

Als onderdeel van de combinatie-behandeling wordt vaak de breussmassage gegeven. De Breuss-massage is een energetisch werkende geheel pijnloze, zeer zachte, verwarmende ruggewervelmassage die in eerste instantie, behalve dat het zeer ontspannend is om te ontvangen, niet veel lijkt te doen.

Niets is minder waar.

De Breuss-massage helpt tussenwervelschijven te regenereren door ruimte te creëren tussen de wervels werkt bij vele lichamelijke klachten en geeft mentaal rust. Omdat vanuit de wervel vele zenuwen ontspringen en aan de wervel veel banden bevestigd zijn die weer corresponderen met uw organen, kan de breuss-massage bijzonder effectief zijn.

Een paar voorbeelden:

Bij ischias en spit kan het veel verlichting geven. Een vereiste voor de massage bij ischias en spit is dat u wel op uw buik kan liggen én zelfstandig overeind kunt komen!

Bij mensen die onder spanning staan, brengt het rust in hun hoofd en lichaam.

Bij onrustige, onzekere kinderen brengt de massage vaak bijzondere resultaten teweeg. Ik sta er soms versteld van hoe lang een onrustig kind, rustig blijft liggen en het onder mijn handen voel ontspannen.

Zie voor meer informatie over de behandeling de pagina Behandeling