Tarief/vergoeding

Tarieven en vergoedingen

Intake: 65 euro (Wij lopen bij de intake samen uw klachten, medicatie-geschiedenis en behandelings-historie door vervolgens ga ik eventueel even uw rug of houding bekijken en stellen een behandelplan op.)

Behandeling puur dorn (1/2 uur): max. 50 euro per behandeling (puur dorn komt niet voor vergoeding van de ziektekostenverzekaars in aanmerking)

Voetzonereflexbehandeling (1 uur): max. 70 euro per behandeling

Gecombineerde behandeling (1 uur):  max. 75 euro per behandeling.


Graag contant betalen of op de dag van de behandeling per bank overmaken.

Uit ervaring weet ik, dat het in het belang van het resultaat is van de gecombineerde Dorn-behandeling zoals ik hem geef, dat u
de eerste 3 behandelingen ontvangt met een tussenpoos van één week.
Zo zult u het beste kunnen beoordelen wat de behandeling voor u doet.


De eerste 4 voetzonereflex-behandeling worden meestal ook gegeven met tussenpoos van een week, om een juist beeld van de werking van de behandeling te krijgen.

Ik ga er van uit dat een ieder die komt voor een gecombineerde Dorn- behandeling, of voetzonereflexbehandeling bereid is om samen met mij te werken aan zijn/haar gezondheid.

Mijn lidmaatschap van de beroepsverening CAT als vergoedbare therapeut zorgt ervoor dat een groot aantal ziektekostenverzekeraars mijn behandelingen gedeeltelijk vergoedt vanuit de aanvullende verzekering als u verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen.
Neem contact op met uw verzekeraar als u het zeker wilt weten. (o.a..De VGZ-groep en Univé vallen bijvoorbeeld niet onder de vergoedingen.)

Bij afzegging van een afspraak binnen 24 uur voor de behandeling wordt het volledige tarief bij u in rekening gebracht.