Voetreflexologie

Voetzonereflexologie

Voetzonereflexologie zorgt vaak voor het ervaren van een grote rust en ontspanning tijdens de behandeling.
Het doel van voetzonereflexologie is het activeren van de natuurlijke genezing van het lichaam. De behandelingen kunnen zo tegen vele aandoeningen helpen.
Voetzonereflexologie is erop gericht de reflexzones en -punten van de voet die in verbinding staan met de diverse organen, zenuwen, klieren en gewrichten met duim of vinger een impuls te geven, zodat het betreffende orgaan zich kan herstellen of een zwak orgaan zich kan versterken.
Allerlei oorzaken kunnen een lichaam uit zijn natuurlijke balans doen raken, wat zich uiteindelijk kan gaan uiten in een "ziekte".
Door middel van voetzonereflexologie behandelingen worden onbalansen in de energiebanen in het lichaam opgespoord, dit kan voelbaar zijn doordat een drukpunt op de voet gevoelig of zelfs pijnlijk is. Het lichaam zal aangespoord worden om de natuurlijke balans te gaan herstellen.

Vaak zijn 4 behandelingen voldoende om te bepalen of de voetzonereflexologie iets voor u doet.

Er zijn geen contra-indicaties voor deze vorm van behandelen, de behandeling zal het natuurlijk genezend vermogen van uw lichaam verbeteren, waardoor u zich letterlijk en figuurlijk "beter in uw vel" zult gaan voelen.

Een voetreflexologiebehandeling duurt ongeveer een uur.

Het héle lichaam, inclusief het totale spijsverteringssysteem, alle organen, spier-en gewrichtstelsel en psyche, zal behandeld worden.


Schone voeten zijn een vereiste.