1- Gecombineerde behandeling, 2- Voetreflexbehandeling

Een volledig consult voor de gecombineerde behandeling dorn-therapie of de voetreflexologie duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Wij lopen bij een eerste consult uw klachten, eventuele medicatie en behandelings-historie door en aan de hand daarvan ga ik u onderzoeken en behandelen.

1- Gecombineerde behandeling Dorn-therapie:
Dorn/Breuss/voetreflexologie/triggerpointtherapie

De behandeling bestaat meestal uit de ruggewervelcorrectietechniek Dorn in combinatie met ontspanning van de spieren die de klachten mede kunnen veroorzken. De behandeling kan tevens  de ontspannende Breuss massage of een goed gesprek omvatten om te kijken wat er eventueel nog meer speelt.
Het kan zijn dat ik besluit bepaalde knooppunten in bijvoorbeeld uw rug, schouders of nek apart te behandelen en dat ik u een lichte voetzonereflexbehandeling geef, die gericht kan zijn op spierontspanning en wervelkolom-gerelateerde klachten. (Of op andere klachten die mee spelen.) Dit kan een extra stukje ontspanning in uw wervelkolom brengen en geeft mij een indicatie van waar de problemen in uw rug zitten

Aangezien de behandeling gericht is op het totale lichaam en de ene persoon gevoeliger is dan de andere, kan het voorkomen dat ik een weloverwogen beslissing maak een behandeling korter te maken dan gepland.

Ik wil u verzoeken zorg te dragen voor een goede persoonlijke hygiëne als u komt voor een behandeling.
Makkelijk zittende (sport) kleding maakt de behandeling voor u en mij aangenamer, aangezien ik vanaf de hoogte van uw stuitje werk en u tijdens de behandeling pendelbewegingen maakt.
U zult tijdens de behandeling een ontbloot bovenlijf hebben, broek of rok kan aanblijven.
Vrouwen mogen hun BH aanhouden, dit hoeft echter niet. Tijdens de Breuss-massage, waarbij u op uw buik ligt, zal ik de sluiting tijdelijk los doen. Ik behandel vaak ook even uw voeten.

Tarief/vergoedingen

Contact

 

2- Voetzonereflexologie-behandeling

U wordt behandeld volgens de methode van de Bond van Europese Reflexologen, de BER.
Comfortabel zittend of liggend op een behandelbed met ontblote voeten, zult u een totale voetzonereflexbehandeling van ongeveer een uur ontvangen. Het héle lichaam, inclusief het totale spijsverteringssysteem, alle organen, spier-en gewrichtstelsel en psyche, zal behandeld worden. Ook vervolgafspraken zullen ongeveer een uur duren.

Schone voeten zijn een vereiste. Graag kort van tevoren wassen.

Tarief/vergoedingen

Contact