Wie is uw therapeut...

Vanuit mijn jeugd heb ik een bepaalde affiniteit meegekregen voor wat men toen alternatieve- en tegenwoordig zo mooi complementaire-therapieën noemt.
Als kind merk je dan al dat er meer is dan alleen reguliere zorg. Dat je vaak zelf, op een natuurlijke manier, van bepaalde kwaaltjes af kan komen.
De afgelopen jaren ben ik bezig geweest om van mijn overtuiging en passie mijn werk te kunnen maken. Ik geloof sterk in het zelfgenezend vermogen van een lichaam. Bovendien merk ik dat lichaam en geest vaak een sterk effect hebben op elkaar.

Een lijf wíl het liefst optimaal kunnen functioneren. In deze drukke maatschappij lopen we vaak voorbij aan signalen van ons lichaam, we lopen te lang door met zeurende pijnen. Ik wil u graag helpen om er van af te komen.
In de loop der jaren heeft zich in mijn praktijk, door studie, ervaring, en adviezen van mijn klanten, een therapievorm ontwikkeld die het hele lichaam van meerdere kanten af tegelijkertijd benaderd.

Het is altijd weer wonderlijk om te ervaren hoe mensen reageren op de behandelingen die ik geef. Hoeveel effect, een over het algemeen zachte behandeling, op kortdurende of langdurig bestaande klachten, kan hebben.

Samen met u, wil ik u graag helpen Heel te worden.

Renée van der Kroon

Diploma's en certificaten

Dorn-therapie en Breuss-massage;
Cursus en verdiepingsdagen bij het Dorn-instituut van Idelette Eijgelaar

Diploma HBO-medische basiskennis (CPION)

Diploma Natuurgeneeskundig gezondheids adviseur / Complementair Therapeut.   

Diploma Voetzonereflexologie (Bond van Europese Reflexologen)  

Diploma Post-HBO Integraal Leefstijl- en Vitaliteits-coach

Diploma Leefstijl- en Vitaliteits-trainer

Ik gebruik als aanvulling op en Dorn/Breuss behandeling vaak een stukje; Triggerpointtherapie en/of
voetzonereflexologie en/of acupressuur en/of
coaching