Heel-zaam in Gesprek coaching

Heel-zaam in Gesprek is bedoeld voor diegene die een luisterend oor nodig heeft, na een levensveranderende situatie.


Met een levensveranderende situatie bedoel ik een situatie waarbij je leven op zijn kop gezet wordt.

Waarbij je je bijvoorbeeld afvraagt:

Hoe is dit gebeurd?  Waarom is dit gebeurd? Hoe ga ik hiermee om? Waarom kunnen anderen er niet mee om gaan? Hoe moet het nu verder? Wie ben ik nu nog? Hoezo, afscheid nemen van wie ik was?

Je hebt misschien al veel hulpverleners om je heen, of om je heen gehad, om je te leren omgaan met de situatie waarin je nu geplaatst bent, maar je hebt het gevoel dat je nog iets mist.

Een simpel luisterend oor, bij wie je niet het gevoel hebt vooruitgang te hoeven boeken.

Waar je gewoon jezelf mag zijn en je mag voelen wat je voelt. Waarbij je helemaal oké bent zoals je bent.

Iemand die je begrijpt omdat diegene zelf een levensveranderende situatie heeft meegemaakt.


De mensen die ik ondersteun hebben een variëteit aan situaties meegemaakt.

Ik zeg bewust niet "ziektes" of "aandoeningen",

omdat je niet je ziekte of aandoening bent!


Maar om je toch een idee te geven wat ik bedoel; o.a mensen met NAH, fibromyalgie, MS, PCS, kanker en een ieder ander die in een situatie zit die een gigantische impact heeft op het leven.


Ik bied jou mijn luisterend oor aan, zonder dat ik je een langdurig traject aanbied.

Gewoon wanneer jij het nodig hebt, plannen we zo snel mogelijk een afspraak voor je in. De afspraken duren in principe niet langer dan een uur. Als je dat (nog) niet volhoudt, kan het ook korter. Is het te vermoeiend om te komen waar ik ben, kom ik eventueel naar jou toe. (Mits het in de omgeving van Deventer is.)

Schroom niet om contact op te nemen, je hebt me niet voor niets gevonden.

Ik realiseer mij dat het bedrag dat ik vraag een beetje veel lijkt misschien, maar het geeft je ook de kans om in alle vrijheid je eigen weg te kunnen gaan, net zoals ik dat doe.

Je schakelt met mij een onafhankelijke professionele buitenstaander in, die je de kans geeft om daadwerkelijk je ei kwijt te kunnen, iemand die je begrijpt en een flinke rugzak aan wijsheid met zich meebrengt. Tarief.


Even voor diegene die zich afvraagt wat mijn levensveranderende situatie is geweest:

Ik heb een paar jaar geleden, in de bloei van mijn leven, een herseninfarct gehad, onstaan vanuit een dissectie in mijn halsslagader en heb met spoed  een IAT operatie gehad.

"Domme Pech" noemde de neuroloog het.

Mijn hele leven heeft sindsdien op z'n kop gestaan.

Ik heb zelf meerdere, hele fijne, hulpverleners gehad, maar wat ik heb gemist is daadwerkelijk begrip zonder dat ik zelf het gevoel had dat ik vooruit moést gaan omdat de therapeut anders een beetje voor niets is.

Maar hoe kan iemand daadwerkelijk begrijpen waar je tegenaan loopt, als diegene iets zelf niet meegemaakt heeft, alle goede bedoelingen ten spijt.

Het heeft mij doen realiseren dat ik als ervaringsdeskundige en coach, jou wellicht kan gaan bieden wat ik gemist heb.

Ik moet leren leven met NAH, Niet Aangeboren Hersenletsel, (het heeft bij mij lang geduurd voordat ik dat enigszins kon aanvaarden) Je ziet niets aan mij, je hoort niets aan mij en gelukkig is al mijn kennis en kunde nog bewaard gebleven. De NAH uit zich bij mij in Neuro-fatigue. Dit is heel simpel gezegd, een aandoening waarbij je je van tevoren moet afvragen waar je je energie die dag weer aan uit gaat geven, omdat die nogal beperkt is. Als je meer wilt weten over neuro-fatigue vraag het me maar, of anders is google wel bereid om je daar antwoord op te geven. ;)